UTE logo
head
MÖSZ logoUIPM logo
 
Facebook logo
 

Vezetőség

 

vez1

Őze István

Klubigazgató

Őze István neve immár 35 éve összefonódik az UTE-val. Az UTE klub igazgatója tehetséges öttusázó volt, Magyar Bajnokságokon, Junior világbajnokságon is képviselte a magyar színeket, ám egy váratlan családi tragédia véget vetett sportolói karrierjének. 1979-ben, az Újpesti Dózsában fejezte be a pályafutását, majd sorban edzői, szakedzői és menedzseri képesítést szerzett. Civil életének minden percét az Újpestnél töltötte, ha kellett, akkor szertáros volt, ha edzőként vagy szakosztályvezetőként számítottak rá, akkor is megállta a helyét, és a hűségének 1999-ben meg is lett a jutalma: akkor ugyanis a patinás klub igazgatójává választották. Azóta is sikeresen vezeti Magyarország első számú klubját az UTÉT. Őze István eddigi szakmai munkájának elismeréseképpen Budapest egyesítésének 137. évfordulóján rendezett fővárosi ünnepségen Tarlós István főpolgármestertől a Budapestért díjat vehette át.

 

vez2

Dr. Baluka Csabáné
Gazdasági igazgató

Dr. Baluka Csabáné az UTE gazdasági vezetője, jogász, közgazdász végzettséggel rendelkező sportért rajongó gazdasági vezető. Szereti és támogatja az öttusa szakosztályunkat minden területen. Bármilyen gazdasági kérdésben számíthatunk rá. Megszállott Curling versenyzőt tisztelhetünk benne.

 

vez3

Deák Ferenc
Szakosztályvezető

Deák Ferenc április 25-én ünnepelte 70. születésnapját. Deák Ferenc /népszerű Csorák/ többszörös Magyar Bajnok, 1962. és 1970. között tagja volt a magyar öttusa válogatottnak. Edzői pályafutása során számos kiemelkedő eredmény részese volt a junior válogatott keretnél és az UTE Öttusa szakosztályának vezetőedzőjeként. Mizsér Attila olimpiai bajnokunk egyik nevelőedzője volt. Valamint Tibolya Péter világbajnok felkészítését irányítja a Riói Olimpiára.